Fitness NonStop Gym

Malley

Transformation and interior design of a NonStop Gym fitness center

The aim of the project was to transform the former offices of the Real Estate Post Office in the Balance building to accommodate a fitness center. The typology of the existing building offers a quality space for a fitness center, in particular by the generosity of the free surface of the platform but also by the contribution of light and visibility offered by the large glazing on the four façades. The fitness center is directly linked to the Prilly-Malley train station.

Year

2018

Developed by

CCHE Lausanne SA

Client

NonStop Gym SA

Typology

Interior transformation

Program

Fitness room, weight zone, women's zone, changing rooms, cleaning room and monobloc room

Surface (SBP)

950 m²

Volume (SIA)

2'793 m³

Realization

CCHE Lausanne SA

Architecture d'intérieur et rénovation de CCHE pour le fitness NonStop Gym à Malley Suisse

The entire program has been designed and optimized to offer a maximum amount of space dedicated to sports activity.

Architecture d'intérieur et rénovation de CCHE pour le fitness NonStop Gym à Malley Suisse
Architecture d'intérieur et rénovation de CCHE pour le fitness NonStop Gym à Malley Suisse
Architecture d'intérieur et rénovation de CCHE pour le fitness NonStop Gym à Malley Suisse
Architecture d'intérieur et rénovation de CCHE pour le fitness NonStop Gym à Malley Suisse

The various sports areas are organized on the periphery of the floor so as to take full advantage of a direct view of the outside. As for the changing rooms and other technical rooms, they are located in the center of the surface.

Architecture d'intérieur et rénovation de CCHE pour le fitness NonStop Gym à Malley Suisse
back to projects